Referat

Referat: Särökometernas HK - HK Aranäs Vit

Vilken match, vilken laginsats!

Trots att några inte kunde vara med och att några var/blev skadade så stod laget för säsongens kollektivt bästa insats!

Aranäs ställde upp med ett bättre lag än förra helgen och vi fick köra utan avbytare andra halvlek. En målfattig första halvlek som vi ändå ledde med 5-4. Andra halvlek blev väldigt jämn och med tre minuter kvar av matchen låg vi under med 13-15. Fruktansvärt nervösa minuter följde när vi lyckades få in fyra mål till och höll tätt bak - slutresultat: vinst med 17-15!

Rocko var on fire idag med 8(!) mål och Nazar storspelade i målet. Bra anfallsspel där många vågade storma eller slita sig igenom Aranäs försvar. Kanterna hade lite svårare idag och vi kan jobba mer på att dra isär försvaret så som vi har övat på träningarna.

Försvarsmässigt fortsatte vi den bra trenden med att våga stå emot och vara snabba på att följa med i anfallen.

Underbart att se hur laget gemensamt tog sig an uppgiften och vägrade deppa ihop bara för att vi låg under i slutet - en enorm kämparinsats av ALLA!

Nu ser vi fram emot det tredje Aranäsmötet nästa söndag.